گروه صنایع غذایی آی سودا

درباره ما

بخوانید

برادران توکلی از سال ۱۳۵۴ فعالیت خود را در زمینه تولید انواع شیرینی ، شکلات و بستنی به صورت صنفی آغاز و پس از کسب تجربیات ارزشمند در سال ۱۳۷۲ شرکت فعلی را با نام شکوه شاد شانجان در سطح صنعتی تاسیس نمودند. نام تجاری آی سودا که در زبان آذری به معنی تصویر ماه در آب است برای محصولات شرکت به ثبت رسیده است . علی رغم توسعه ی واحد های تولید انواع فراورده های کاکائویی از بعد کمی و کیفی، خطوط جدیدی برای تولید انواع فراورده های آردی و شیرینیجات، محصولات پودری ، ژله آماده و شکری ، آبمیوه ، قرص نعناع و سایر خوشبو کننده های دهان نصب و راه اندازی شده است .
با توجه به اتوماسیون و بهبود مداوم سیستم های تولید که باعث رشد سریع محصولات از لحاظ کمی و کیفی شده این شرکت توانست در سال های ۷۸ ، ۸۱ ، ۸۵ و ۸۷ و ۹۵ به عنوان واحد های تولید نمونه استان آذربایجان شرقی از طرف وزارت صنعت و معدن و تجارت انتخاب گردد و این مهم در حالی بوقوع پیوست که استان مذکور قطب تولید این رشته از محصولات میباشد. همچنین با توجه به اهداف شرکت مبنی بر اهتمام به جذب نیروی انسانی کارآمد و متخصص به عنوان یکی از ارکان موفقیت در سال های ۸۱ ، ۸۴ ، ۸۷ ، ۸۸ و ۸۹ ، ۹۱ ،۹۳ ،۹۴ ،۹۵ ،۹۶ از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان واحد کارآفرین نمونه استان آذربایجان شرقی شناخته شد.
همچنین این شرکت عناوین مدیر برتر سال ۸۸ و واحد نمونه کیفی استاندارد ملی و استانی از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در همان سال و نیز مدیر کنترل کیفی برتر ملی در سال ۸۹ و کارآفرین برتر ملی در سال ۸۹ را به خود اختصاص داده است . افتخاراتی همچون مدیریت جهادی در زمینه تولید محصولات سلامت محور از طرف مقام وزارت بهداشت در سال ۹۴ اخذ شده است .
این شرکت موفق شده ، کلیه محصولات خود را که شامل استانداردهای ایمنی غذاییHACCP و GMP از موسسه URS انگلستان دریافت نموده و الزامات ضروری و بهبود مداوم و اثر بخشی فرایند ها در این راستا را جزو اهداف سازمانی خود می داند. و همچنین با توجه به تلاش جمعی مجموعه در رعایت حقوق شرعی مصرف کنندگان در سال ۱۳۸۶ موفق به کسب آرام حلال از موسسه اسلامی اتاق بازرگانی گردید . هم اکنون برای شماری از واحد های تولیدی خود استاندارد iso 22000 نیز اخذ گردیده است .
این شرکت در اجلاس پانزدهم و شانزدهم BID در کشور های انگلستان و آمریکا در سال های ۲۰۰۳و ۲۰۰۴ برای دریافت تندیس طلایی کیفیت انتخاب گردید و باشگاه رهبران تجاری جهان در سال ۲۰۰۳ در مادرید اسپانیا جایزه بهترین نام تجاری بین المللی را به آی سودا اختصاص دادند.
همه این عناوین و افتخارات شرکت ، در برابر رضایت و اقبال عمومی مشتریان انبوه این مجموعه که رعایت حقوق آنها بیشترین سهم تلاش مدیران و متخصصین و کارکنان این واحد تولیدی را به خود اختصاص می دهد. باتوجه به نکات فوق و همچنین تلاش مستمر برای توسعه و اشتغال و صادرات و ارتقاء روز افزون سطح کمی و کیفی محصولات برای حضور در عرصه بازارهای جهانی ، این شرکت به عنوان یکی از واحد های تولیدی موفق در کشور مطرح شده است .

برادران توکلی ( آی سودا )
مهدی توکلی مدیر عامل آی سودا

مدیر عامل

مهدی توکلی شانجانی

رقابت سالم امری سازنده است . برای ایجاد فضای رقابتی سالم فراهم آمدن بسیاری از شرایط لازم است تا تولید کنندگان بدون دغدقه های فکری ناشی از کسری بودجه به کار اصلی خود یعنی تولید بپردازند. چون افزایش تولیدات یک کشور در مرحله نهایی منجر به پیشرفت کشور می شود از مسئولان باید این انتظار  داشت در  برنامه های پیشرفتی و رشد خود این موضوع را مد نظر قرار دهند و با حمایت های خود چه از نظر  استراتژیکی و چه از نظر  تشویقی همراه تولید کننده باشند بخصوص حالا که رقابت میان تولید کنندگان از مرزهای جغرافیایی گذشته و هر لحظه به تعداد آنها اضافه می شود و با تولید محصولات جدید تنوع را بالا می برند و اینگونه سعی میکنند پرچم را از دست هم بربایند.

حیدر توکلی

پیام برند ساز  آی سودا 

حیدر توکلی  شانجانی

 

برای تحقق آرمان باید از خودمان شروع کنیم . در کار و زندگی خود بکار گیریم و پایبندی به آن را تمرین کنیم تا رفته رفته در سطح کشور،جریان یابد . سپس در سطح کلان مسئولین با حمایت های خود راه را برای افزایش تولید داخلی هموار کنند و با فراهم کردن شرایط و ایجاد زمینه رقابت سالم در میان تولید کنندگان برای رشد و پیشرفت تشویق کننده باشند و با انگیزه سازی نسبت به آینده برهان این نام را به اثبات رسانند . البته همیشه برای اثبات قضیه ،یک شرط کافی نیست باید شرایطی مهیا شود تا بصورت تسلسلی مشکلات را حل و فصل کنند و در ادامه گره گشای مشکلات دیگری باشند و در عمل به یک واقعیت کاربردی برسند بگونه ای که در اثبات آن جای هیچ شک و شبه ای وجود نداشته باشد. یکی از کلیدی ترین شرایطی که میتواند راه تحقق این آرمان را هموار کند کاهش تورم است . تورم باید کاهش یابد تا برای ایفای نقش در کاهش نرخ تولید ، کاهش قیمت ها ، افزایش میزان تولید ، افزایش کیفیت ،افزایش تنوع محصولات ، کارآفرینی و جذب نیروی کار جدید ، افزایش سطح بازار ملی ، منطقه ای و جهانی ،  … سعی کنیم.

مطمئنا مسئولین برنامه های لازم و سیاست های کلانی برای این امر تدارک دیده اند اما با همکاری تولید کنندگان مشکلات راحت تر شناسایی می شوند و بکارگیری ایده ها و نظر های آنها در برنامه ریزی برای رفع این مشکلات بسیار موثر است . چون تولید کنندگان مستقیما با این مباحث درگیرند و آشنایی کافی از آنها دارند . اصلاحات اساسی در پایه ها و بنیان های اقتصادی کشور نیز بدون در نظر گرفتن این همکاری بی معنا وبیهوده  خواهد بود.  همکاری باید دوسویه و تعاملی باشد تا به نتیجه ای مطلوب برای هر دو طرف برسد و مشکلات را تا بزرگتر نشده اند از ریشه حل کرد.

حل کردن ظاهری مشکلات نه تنها از حجم مشکلات نمی کاهد . بلکه روز به روز به آنها می افزاید و بانی مشکلات جدید و جدی تری می شود که رفع آنها به مراتب مشکل تر از قبل خواهد بود. این موضوع خود مستلزم اتحاد و همکاری میان مسئولان و تولید کنندگان است تا با همفکری هم برای پیدا کردن راه حل های بهتر گام های استوار برداریم .

خلاقیت

نوآوری

کیفیت

خبرنامه عضو شید!

فقط یک ثانیه طول می کشد تا اولین نفری باشید که در مورد آخرین اخبار ما مطلع می شود

    در مورد محصولات سوالی دارید؟ چت از طریق واتساپ